Maril 8.80 sloep met schipper


Varen als een baas. Zo voelt het in de Maril 8.80 met 140 pk-dieselmotor. Deze fantastische sloep heet niet voor niets El Patrón. Vanaf het moment dat je aan boord stapt, ervaar je de luxe. Er zijn een toilet, fontein met koud stromend water, sfeerverlichting in de kuip en een tweepits kooktoestel aan boord. En de fijnproevers zal het vast opvallen dat de afwerking van de sloep picobello is. Er is een geluidsinstallatie en koelruimte aan boord, zodat de toon goed wordt gezet. Met maar liefst 12 personen word je door onze schipper rondgevaren. Je kunt je ook laten afzetten in Alkmaar, Akersloot, Zaandam, Haarlem of Amsterdam, bijvoorbeeld om daar op stap te gaan. De Maril 8.80 is hoe dan ook een sloep waar je wel in gezien wilt worden!

Genieten met een hoofdletter ‘G’. Om die reden stap je op El Patrón. We bieden verschillende arrangementen om dat gevoel vast te houden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor: Hapjes en drankjes Inclusief 3 drankjes en hapjesschotel. Heineken Blade biertap op verzoek. Floating beer Inclusief 3 verschillende speciaalbieren en hapjesschotel. Floating wine Inclusief 3 verschillende wijnen en hapjesschotel. Floating Gin&tonic Inclusief 3 verschillende gins & tonics en hapjesschotel. Varen, bezoek aan Breugems brouwerij, verder varen met proeverij aan boord Inclusief 3 Breugems speciaalbieren en hapjesschotel.

Direct reserveren!
12 personen
Vermogen:140pk
Lengte: 8.80 meter
vanaf €350

Handig om te weten


Verhuur met schipper

De Maril 8.80 heeft een flink vermogen. Daarom is El Patrón alleen te huur met schipper. De prijs is inclusief.

Huurprijs sloep

De huurprijs bedraagt €350,- voor een minimum van 2 uur, daarna €125,- per uur.

Feestje op het water

Wil je de Maril 8.80 onderdeel laten uitmaken van een fantastisch evenement op het water? Wij bieden aantrekkelijke arrangementen aan op en aan het Uitgeestermeer! Bekijk arrangementen

Combineer met een arrangement


In samenwerking met de Caribbean Bar bieden we nog veel meer arrangementen voor de El Patrón. Bekijk hieronder het overzicht van onze arrangementen.

Bekijk arrangementen