x Huursloep | Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Interboat 22

Wie graag het avontuur zoekt en/of van een robuuste uitstraling houdt, doet er goed aan om de Interboat 22 te ontdekken. In de zeer ruim bemeten kuip kunnen maar liefst 8/9 personen een comfortabele zitplaats vinden. De 4 cilinder diesel is diep onder de vloer weggebouwd zodat het motorgeluid tot een minimum beperkt blijft. De sloep is voorzien van een koellade zodat de drankjes heerlijk koud blijven. Een vaarbewijs heb je voor de Interboat sloep niet nodig. Op aanvraag is een draagbare geluidsspeakers kosteloos te reserveren!

De genoemde tarieven zijn inclusief de reservering van de draagbare geluidsspeaker, waarop je een eigen iPod of mp3-speler kunt aansluiten. Onder het tarievenoverzicht controleer je de beschikbaarheid van de huursloep. Via het reserveringsformulier kun je de Interboat 22 direct huren. Vergeet niet bij de reservering aan te geven of je de geluidsspeaker wilt gebruiken!

Extra informatie

  • Geschikt voor: 9 personen
  • Vermogen: 21 pk
  • Lengte: 6,80 meter
  • Kosten: vanaf €135

Handig om te weten

Iedereen kan varen

Om de Interboat 22 huursloep te varen, heb je geen vaarbewijs nodig. Wel vragen we jou om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor de huur. Iedereen boven de 18 jaar mag varen.

Tarieven huursloep

Voor huursloep Interboat 22 betaal je €250 borg. De borg kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

Spetterende arrangementen

De huursloep is een ideale boot om onderdeel uit te laten maken van een uitgebreid arrangement. Onze arrangementen op en aan het water zijn geschikt voor elk spetterend feest! Bekijk arrangementen

Tarieven Interboat 22

Swipe de tabel voor alle prijzen

Dagdeel Tijdstip Tarief

Ochtend

09.30 – 13.00 €135

Middag

13.30 – 17.00 €160

Dag

09.30 – 17.00 €210

Lange dag

09.30 – 21.30 €270

Avond

17.00 – 21.30 €160

Schipper inhuren

Dagdeel Op aanvraag
Check beschikbaarheid